MHP Keskin Teşkilatından  Bahçeli'ye Ziyaret

MHP Keskin Teşkilatından Bahçeli'ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Keskin İlçe Başkanlığından seri ziyaretler.

A+ A-

Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı,  Keskin Belediye Meclis Üyeleri, Keskin İl genel meclis üyesi ve teşkilat mensupları   Merhum Alpaslan Türkeş'in kabri başında başladı daha sonra Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ve  Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'ü ziyaret ettiler. 

Milliyetçi Hareket Partisi Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı,  Keskin Belediye Meclis Üyeleri, Keskin İl genel meclis üyesi ve teşkilat mensupları  ile Ankara'da seri ziyaretlerde bulundular . Ziyaretleri İlk olarak Merhum Alpaslan Türkeş'in kabri başında başladı daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve anıtkabir ile son buldu. 

Keskin için çeşitli ziyaretlerde bulunan MHP  Keskin ilçe  teşkilatı Keskin için her zaman çalışmaya hazır olduklarını ve belediye, il genel üyesi ile keskin için ellerinden geleni yaptıkları ifade ettiler. 

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, sadece seçim zamanı değil keskin için 24 saat çalışmalar yaptıklarını belirtti. Çakmaklı, yaptığı açıklamada, " Genel Başkan Yardımcımız Milletvekilim ve Genel Başkanımız Sayın DR. Devlet Bahçeli Beye yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdik. İlçemiz  ve köylerimiz için taleplerimizi ilettik. ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Bu haber toplam 1770 defa okunmuştur